onsdag 22 september 2010

Ljusblå Hjärtan Redaktionen tar över ordet

Det finns dagar då tiden inte står stilla, då man hela tiden försöker jaga ifatt sig själv för att hinna med saker och ting. På senaste tiden har Ljusblå Hjärtan redaktionen fått smaka på denna bittra kaka allt för många gånger vilket såklart resulterar i en usel och obefintlig fokusering på världens bästa ljusblåa lag. Det är tråkigt men samtidigt kanske välbehövligt att ibland prioritera.

Vi hade ambitionen att skriva mer om matcher i år, fler intervjuer och vår brillianta ”Onsdagskrönika” skulle bli höstens energiboost i skrivandets ädla konst men så har det ju inte direkt blivit. Vi vet inte om vi är saknade eller inte men det känns ändå tråkigt att vi läst kompassen fel på sistone.

Vi vet att det har gått tungt för Råås Finest och att vi inte lyckats samla kraft att stötta er, men i helgen vände det för A-laget och U-laget har trots helgens derbyförlust gjort en strålande höst hittills.

Med endast två omgångar kvar för A-laget vilar vi på en stabil plats i mittenskiktet vilket är fantastiskt skönt. Wormo och Glimåkra återstår och vi hoppas att Råås Finest kommer att avsluta säsongen på klassisk manér och putta in en sista glödande vinnarkänsla som följer med oss innan 2010 års division 3 är över.

U-laget har det lite tuffare men det ordnar sig som vanligt. Två matcher kvar, två poäng över kvalsträcket och såklart två grymt viktiga matcher som återstår. Men det är här Råås U-team brukar lyfta sig, brukar slå sig igenom barrikaderna och överraska med storslagen kreativitet. Serieledarna står på tur i nästa omgång och sen Bjärelaget i sista matchen den förste oktober. Spänning in i den sista minuten av division 4 helt enkelt där vi tror starkt på att Råå befäster sin position som ett lag i fyran.

Så goda vänner, vi är här lite i bakgrunden bara så ni vet och vi har inte glömt, bara tappat tråden lite…

Från oss alla till er alla, vi önskar er ett härligt slut på säsongen 2010 och som vanligt låter vi världens vackraste slogan eka genom städerna och byarna i vårt avlånga land!

Forza Rååååååååååååååå!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar